Landwinkel "De Grazerij"

Welkom in Landwinkel “De Grazerij”. In de gezellige landwinkel komt u van alles te weten over onze Kudde Schotse Hooglanders. Wij vertellen graag het verhaal achter ons product. Wilt u weten waar de koeien lopen? Hoeveel kalveren er geboren zijn? Of hoeveel dekstieren wij hebben? Stel uw vraag gerust.

In de winkel verkopen wij een gevarieerd aanbod natuurvlees van het Schotse Hoogland rund.  Natuurvlees? Ja, natuurvlees. Onze dieren leven het hele jaar in de natuur. Daar scharrelen ze hun kostje bij elkaar. Hierdoor hebben ze een gevarieerd voedselpatroon en veel beweging. Het natuurlijk leven, betekent ook een natuurlijke groei. Het goede leven in de natuur, zie je terug in het vlees.  Het vlees is donkerrood van kleur en vol van smaak.

Buitenleven, beweging & gevarieerd eten. Dat levert gezonde dieren op. En gezond vlees.

Dat zie je,

Dat proef je!

Naast het rundvlees van onze Schotse Hooglanders, verkopen wij ook varkensvlees, kippenvlees en veganistische burgers.  Verder verkopen wij biologisch zuivel van Drentse Aa Zuivel www.drentseaazuivel.nl, eieren, meel van Molen Mulder Pot  www.molenmulderpot.com jams, chutneys en andere lekkernijen en snuisterijen.

Een gezellige winkel om rond te snuffelen.

Landwinkel “De Grazerij”, Annerstreek 17 Annen

Openingstijden van Landwinkel "De Grazerij" vindt u hier.

Natuurvlees

De Kudde van Anloo wordt ieder jaar verblijd met de komst van vele kalveren. Wij willen een kudde die qua omvang en samenstelling past bij de natuurterreinen die wij beheren. Op die manier kunnen de dieren op een natuurlijke wijze leven. Hiervoor is het noodzakelijk om dieren te verkopen of te slachten.

Onze dieren leven het hele jaar in de natuur. Daar scharrelen ze hun kostje bij elkaar. Vanaf april-mei bestaat dit uit heerlijke groene grassen, in het najaar groeit het gras minder hard en dan stappen ze langzamerhand over op twijgjes en besjes. Hierdoor wisselt de samenstelling van hun voedsel gedurende het seizoen.  Het natuurlijk leven, betekent ook een natuurlijke groei. Dit goede leven zie je terug in het vlees.  Het vlees is donkerrood van kleur, mooi dooraderd en vol van smaak.

Het vlees wordt verkocht in Landwinkel “De Grazerij”.  Biefstuk, stoofvlees, gehakt, maar ook hamburgers, worstjes, spiesen, rollade en droge worsten. In pakketten, maar ook los. Bestelt u het online? Dan leggen wij het voor u klaar.

Het vlees is in kleine porties verpakt en is diep ingevroren.

Natuurlijk leven, beweging & gevarieerd eten. Dat levert gezonde dieren op. En gezond vlees.

Dat zie je,

Dat proef je!

Lekkernijen & snuisterijen

Naast het natuurvlees verkopen wij biologisch zuivel van Drentse Aa www.drentseaazuivel.nl, eieren, meel van Molen Mulder Pot  www.molenmulderpot.com jams, chutneys en andere lekkernijen en snuisterijen.

Samenwerking

De Smaak van het Noorden, catering met bijzondere (streek)producten uit het noorden.

Buiten kookproducten, voor als jij op zoek bent naar een uitgebreid assortiment in buitenkook producten

Kokerij Suytvelde, gezellig kokkerellen

De Ullstee, alles van het Zweeds Gotland Pelsschaap

Booost, Lifestyle Coach

Drentse Aa Zuivel

Molen Mulder Pot, passie voor duurzaam, ambachtelijk meel

Recepten

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met het natuurvlees van De kudde van Anloo / Landwinkel "De Grazerij"? Hier zijn enkele recepten:

Heeft u zelf ook een fijn recept en wilt u anderen hier ook van laten genieten? Neem gerust contact op of deel het recept op de Facebookpagina van "De Grazerij"

“We hebben de hele keten van A tot Z in eigen hand. Dat is heel bijzonder.”